Terapie FACIALA

MEZOTERAPIA cu Dermapen

Este o procedura noua de tratament folosita in medicina estetica non-invaziva ce consta in introducerea in tegument a unui cocktail terapeutic format din vitamine, antioxidanti, aminoacizi si acid hialuronic; rezultatele sunt spectaculoase, procedura avand ca efect stimularea sintezei de colagen si cresterea fermitatii pielii, refacerea elasticitatii si tonicitatii pielii..


CITESTE MAI MULT DESPRE BENEFICII
Terapie FACIALA

MICRODERMABRAZIUNEA

Microdermabraziunea este considerata „punctul zero” in ingrijirea faciala, fiind metoda numarul 1 in curatarea prin exfoliere controlata a pielii, prin care se indeparteaza celulele moarte si impuritati.


CITESTE MAI MULT DESPRE BENEFICII
Terapie FACIALA

TRATAMENTUL BB GLOW

Tratament Cosmetic tip mezoterapiei cu microace (microneedling), cu actiune intens focusata de a trata diverse probleme si inconveniente ce le intalnim la nivelul pielii


CITESTE MAI MULT
Terapie FACIALA

MASCA FACIALA CU AUR

Beneficiile anti-imbatranire ale aurului dateaza de 5000 de ani, de pe vremea Cleopatrei, despre care se spune ca dormea cu masca faciala de aur in fiecare noapte pentru a-si pastra luminozitatea naturala si tineretea..


CITESTE MAI MULT DESPRE BENEFICII
Terapie FACIALA

RADIOFRECVENTA FACIALA

Radiofrecventa este un tratament revolutionar in materie de frumusete, fiind prima terapie non-invaziva care confera elasticitate si fermitate pielii si care ajuta la regenerarea depozitelor de colagen si elastina, dar si la producerea de noi fibre.


CITESTE MAI MULT DESPRE BENEFICII
Terapie FACIALA

TRATAMENT CU OXIGEN HIPERBARIC

Oxigenul Hiperbaric are efecte de reîntinerire absolut uimitoare, după numai o singură şedinţă acestea fiind perfect vizibile: pielea devine mai netedă, mai luminoasă, mai elastică, ridurile fine au fost anulate, iar cele adânci au cedat şi ele, s-au mai relaxat, cearcanele se reduc si ele . Şi în cazul tenului acneic, oxigenul este un adevărat medicament pentru că grăbeşte vindecarea leziunilor şi, în general, a imperfecţiunilor.


CITESTE MAI MULT DESPRE BENEFICII
Terapie FACIALA

TERAPIA CU LUMINA LED

Terapia cu lumina LED este un nou tratament noninvaziv perfectionat in special de NASA pentru a imbunatati vindecarea ranilor in spatiu. Terapia cu lumina LED utilizeaza o serie de becuri LED (dioda emitaoare de lumina) pentru a furniza lumina optimizata la o lungime de unda specifica pentru a stimula productia de colagen si elastina, a reduce inflamatia si a accelera procesul de vindecare. Terapia cu lumina LED sustinerea o gama larga de tratamente cosmetive non-ablative si non- invazive, incurajand procesul natural de vindecare a pielii.


CITESTE MAI MULT DESPRE BENEFICII
Terapie FACIALA

PEELING

Peelingul este o metoda chimica de a inlatura celulele moarte de la suprafata pielii. Este asemanator gomajului, insa peelingul are o actiune mai intensa si mai profunda. Produsele de peeling contin ingrediente active ce de obicei sunt acizi de exfoliere precum AHA, BHA sau PHA.


CITESTE MAI MULT