Terapia cu lumina LED este un nou tratament noninvaziv perfectionat in special de NASA pentru a imbunatati vindecarea ranilor in spatiu. Terapia cu lumina LED utilizeaza o serie de becuri LED (dioda emitaoare de lumina) pentru a furniza lumina optimizata la o lungime de unda specifica pentru a stimula productia de colagen si elastina, a reduce inflamatia si a accelera procesul de vindecare. Terapia cu lumina LED sustinerea o gama larga de tratamente cosmetive non-ablative si non- invazive, incurajand procesul natural de vindecare a pielii.

Pana la descoperirea sa de catre NASA, singura modalitate reala de stimulare a productiei de colagen a fost fie prin utilizarea ingredientelor, cum ar fi retinoizii, fie prin ranirea controlata pentru a stimula raspunsul curativ propriu al organismului. Terapia cu lumina LED este sigura, nedureroasa si eficients pentru stimularea productiei de colagen si elastina, fara efecte secundare.

Cercetari recente au descoperit ca LED-urile stimuleaza fluxul de energie de baza si transpiratia celulelor. Testele au aratat ca lungimile de unda specifice ale luminii pot afecta pielea in mod pozitiv.

BENEFICII