Oxigenul Hiperbaric are efecte de reîntinerire absolut uimitoare, după numai o singură şedinţă acestea fiind perfect vizibile: pielea devine mai netedă, mai luminoasă, mai elastică, ridurile fine au fost anulate, iar cele adânci au cedat şi ele, s-au mai relaxat, cearcanele se reduc si ele. Şi în cazul tenului acneic, oxigenul este un adevărat medicament pentru că grăbeşte vindecarea leziunilor şi, în general, a imperfecţiunilor.

Tratament cu oxigen hyperbaric se bazeaza pe o tehnologie spectaculoasa de transformare a oxigenului din aer ,de puritate scazuta 16-18% prin intermediul unor filtre speciale in oxigen de puritate 98%. Optional, imbogatindu-l cu seruri cu sustante active ( molecule extrem de mici), bulele de oxigen hipebaric sunt difuzate cu o anumita presiune pe piele si impinse in profunzimea dermului. Rezultatele obtinute se bazeaza pe oxigenarea si imbunatatirea respiratiei celulare, stimularea circulatiei sangvine periferice, regenerarea celulara si hidratarea pielii in profunzime, iar nutritia celulelor este marita de 6 ori.

Oxigenul inseamna viata! El a fost introdus in tratamentele cosmetice datorita rezultatelor uimitoare. Alaturi de substante si seruri cu multivitamine, terapia cu oxigen hiperbaric imbunatateste vizibil aspectul pielii, stergand pur si simplu cativa ani de pe chip.

Tratamentul cu oxigen este una dintre cele mai renumite metode de reintinerire preferat de vedetele de la Hollywood pentru rezultatele rapide si de durata. Pielea capata fermitate, luminozitate, suplete, elasticitate, intr-un cuvant reintinereste.

Cockteilul de vitamine alaturi de oxigenul hiperbaric vin in ajutorul esteticienilor pentru a obtine rezultate fabuloase fara tratamente invazive.

BENEFICII