BB Glow este în esență o formă de microneedling care a luat nastere in Coreea de Sud. Spre deosebire de tratamentul tradițional, la amestec se adaugă pigmenți semipermanenți pentru a nuanța tenul timp de aproximativ șase luni până la un an.
BB Glow tip mezoterapia cu microace (microneedling) este o actiune intens focusata de a trata diverse probleme si inconveniente ce le intalnim la nivelul pielii: cea mai mare parte a petelor hiper- sau hipo- pigmentare de solare, de varsta, genetice, post acneice, post traumatice, de vascularizare, pori incarcati sau pori dilatati, piele terna, fara fermitate, deshidratata sau seboreica, ten ridat.

In acest sens se folosesc serumuri pentru mezoterapiei cu microace (microneedling), serumurile fiind antipete (lightening)/ antiacnee/ antiriduri si rejuvenare. Cu ajutorul substantelor active din aceste serumuri se trateaza si se pregateste pielea pentru urmatoarea etapa a tratamentului.

Extrapoland, ce zici de un filtru de Instagram permanent pe tenul tau? Un ‘filtru’ care sa te ajute sa scapi de imperfectiunile de la nivelul pielii iar tenul tau sa capete o nuanta naturala uniforma si un aspect luminos. Si totul in mod cat se poate de real prin intermediul tratamentului de ultima generatie BB GLOW !